HTML

Friss topikok

Collectible minifig series 7 Galaxy Patrol

2012.04.12. 20:17 Darth Brick

Úgy nagyjából a második másodpercben fogalmazódott meg bennem, midőn először megpillantottam a hetedik sorozatot ábrázoló promó képet, hogy: KELL!!! Aztán az is hamarosan világossá vált, hogy legalább egy szakasznyi (Ez nálam 5fő, tiszt nélkül négy)  Muszáj volt az első adandó alkalommal beújítanom egyet, megelőlegezendő a majdani rohamosztag alapítását.

I. Alapadatok

Neve: Galaxy Patrol
Sorozatszám: 8827
Témakör: Gyűjthető minifigura 7.sorozat
Altéma:-
Kiadáséve:2012
Kockaszám: 7
Minifig:1

ár:1300? Ft (egyenlőre BL-en nem olcsó)

 

II. Mi van a dobozban?

 

 

 

 

 

 A zacskóban egy minifigura van, egy talpazat, vértezet, és egy stukker. Valamint egy lap, ami egyrészt a sorozat tagjait, másrészt a meglevők strigulákkal történő jelölését hivatott rögzíteni. (tegye fel a kezét, aki nem tudja melyik van meg, és melyik hiányzik a gyűjtött sorozat(ok)ból.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
III. Játékmenet

A Figura elölről szépen festett, páncél alatt is kidolgozott, ahogy a jó öreg Hammond mondta: "nem spóroltam semmin!" illetve a szív felett egy Luiz felirat... így minden katonámat Luiznak fogják hívni....

Seperc alatt összeszórtam láb-torzó-vért-fej-sisak-stukker-talp .... Whoaa! Így is királyság

Játékélmény: Hm, erre mit mondjak: a békés(?) space világába megérkezett a háború.... Az emberek álltal irányított gépek után karnyújtásnyi távolságba került a küzdelem, akár felszíni, akár űrbázis, űrhajón zajló akciók főszereplője e hajózó nehézgárdista. Sajna a végigjátszás izgalmában elfelejtettem hátulról képet készíteni, de a páncélon van  két fúvóka a súlytalanságban történő közlekedéshez.


Értékelés: 12/10 Jó ez a sötét kék szín. Power armor nélkül is tetszene, így már nagyon bejövős a figura. Test-láb szépen festett. A feje miatt, viszont nagyon elkeseredtem, a promo képeken festett narancs vizor volt, mindenféle vetített ábrákkal, ehhez képest BL-en minden képen sima sárga fejen egyik szemre valami Borg izét ábrázoló fej volt. Kínlódva vártam a postát, hogy hozza az elcseszett fejű "álom figurát" Pechem volt, még az átlátszó tasakban(nem kaptam meg az eredeti tatyóját) is sárga oldalával volt a fej. Tenyerembe öntve elöntött a mámor!:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kétoldalas a fej, másik oldalon ott a narancs vizor HUD-dal! Ez egy nagy királyság, így a normál oldal elé, akár egy sárga vizort is fel lehet pattintani, illetve elképzelhető, hogy nem harci körülmények között lélegezhető atmoszférában nyitja a vizort a katona. Vállain a classic space logo tisztázza hovatartozását, vlhetőleg elborult agyú cm-3 Space Villain féen tartása a feladata.
A hozzá kapott Alien készletekben megismert fegyver soha nem tetszett, de ezt az álláspontomat is felül kellett vizsgáljam, feketében nagyon jól néz ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Akinek valaha volt Space készlete, annak kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott a beszerzése.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://darthbrick.blog.hu/api/trackback/id/tr144394865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.13. 15:26:08

Azért kell elolvasni az Eurobrick leírásokat, hogy előre tudd, hogy kétoldalas az arca :)

Darth Brick 2012.04.13. 15:55:20

@Yooha: Így nagyobb volt az öröm :D

vTomi 2012.04.14. 00:09:59

Szóval megjelent már a 7. széria?:) Must have ez a katona. Nagyon szimpatikus, a kalsszik space logo. A másik az Inka törzsfő ami kell! :)

Darth Brick 2012.04.14. 00:51:58

@vTomi: Azt hiszem nálunk májusban jelenik meg.
süti beállítások módosítása